keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Viikon ikäiset mukelot

Näin se aika alkaa porhaltaa huimaa vauhtia eteenpäin. Pupeloiset ovat jo viikon ikäisiä, vaikkei millään voisi uskoa, että ne ovat niin pitkään jo tuolla pentulaatikossa mönkineet. Muuta erityistä muutosta pennuissa ei ole ensimmäisen viikon aikana tapahtunut, kuin että ne ovat suunnilleen tuplanneet syntymäpainonsa. Puoli kiloa on kaikilta mennyt kirkkaasti rikki, yksi vetelee jo yli 600 gramman. Kajo hoitaa pentujaan edelleen hyvin, imettää tunnollisesti ja pitää pentulaatikon tosi puhtaana. Emon masu on tosin jo tässä vaiheessa aika ruhjotun näköinen, mikä ei sinänsä ole ihme, kun reilu kaksi kiloa pentua rynnistää vähän väliä imemään kuin nälänhädästä kärsien.

Tavoillemme uskollisina, aloitimme taas viikkoiskuvien kuvaamisen. Tässä otokset jokaisesta murusesta päivän painon kera:


Hemmo 556 g

 

Risto 545 g



Henni 591 g

 

Eetu 626 g



Ja yhteiskuva myyrälaumasta:



Ai että kuka on kuka? Älä edes kysy, ei mekään enää tiedetä. Hieman voi kokoerojen avulla arvailla, mutta sen paremmin näistä mönkijöistä ei selkäpuolelta tai naaman perusteella voi päätellä mikä nimi kuuluu kellekin. Sen vuoksi teimmekin pupeloille Maailman Hienoimmat Tunnistepannat (kaikki kunnia Annalle!). Hieman pieniä nämä muksut ovat niitä vielä pitämään, mutta vähän kun kasvavat saavat kukin oman värikoodinsa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti