torstai 22. helmikuuta 2024

Nessan pennut 5 viikkoa

Kaikille blogia aktiivisesti viime aikoina seuranneille pahoittelut päivitystauosta. Viime viikolla pentujen viikkoiskuvien ottaminen jäi tekemättä muiden kiireiden vuoksi, vastaavaa ei ole aiemmin meidän kasvatushistorian aikana tapahtunut. No, kaipa tällaisenkin tilanteen piti tulla vastaan ennemmin tai myöhemmin. Nyt on kuitenkin saatu maailmankirjat takaisin järjestykseen ja pennut kuvattua viisiviikkoispäivän kunniaksi.

Kakarat ovat edelleen kasvaneet ja kehittyneet kovaa vauhtia. Kulmahampaat ovat lähteneet puhkeamaan ja pennut ovat reilun viikon verran syöneet kiinteitä, maistelut aloitettiin jo kaksi viikkoa sitten. Emonmaito on kuitenkin ollut edelleen pääasiallinen ravinnon lähde. Pennut ovat myös alkaneet ulkoilla lyhyitä hetkiä useamman kerran päivässä ja leikkireviiri laajennettu koko yläkerran alueelle. Kovasti reippaita ja pontevia ovat kaikki, mutta erityisesti Halla on hyvin itsenäinen joka nurkan nuohoaja ja selvä tuleva tihulainen jo tässä iässä.

Kuvia varten pennut seisotettiin nyt ensimmäisen kerra ja kovin hienosti se sujuikin! Tytöt vetivät ensin molemmat lättänäksi ja heitä jouduttiin hieman suostuttelemaan pysymään jaloillaan, herrat puolestaan tuntuivat poseeraavan oikein mielellään. Ja kyllähän sitä noin komeana kelpaa poseeratakin! Tässä pentujen viisiviikkoiskuvat painoineen, olkaa hyvät:


Kide 1700g


Kuura 1855g


Huurre 2000g


Halla 1515g

Ja tässä vielä koko höpönassupoppoo <3 Vasemmalta oikealle Halla, Huurre, Kuura ja Kide

1 kommentti: