keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Esittelyssä Rocky, Cuenta's Gordion

Fiona (Witch Master Wittley) todettiin viime sunnuntaina tiineeksi, joten lienee hyvä kohta nyt esitellä kunnolla tulevien pentujen isäkoira Rocky. Tässä Rockyn esittely omistajan omin sanoin ja kuvin :) Eli tekstistä ja kuvista iso kiitos Ida Niskaselle!

Rocky syntyi 31.3.2019 ja n.12 viikon ikäisenä hän muutti meille Helsingin keskustaan, jonne hän on sopeutunut erinomaisesti.

Luoteesta:
Yhtään liioittelematta Rocky on elegantti rauhanrakastaja, joka nauttii luonnossa liikkumisesta. Rockylla ei ole metsästysviettiä eli voimme huoletta laskea hänet vapaana juoksemaan metsään ja hän luokse kutsuttavissa. Vastapainona arkisin Rocky matkustaa rennosti raitiovaunulla ja metrolla kaupungin sykkeessä, eikä paljoa häiriinny esimerkiksi muista koirista. Meille ei ole tullut vastaan tilannetta, jota Rocky ei olisi kohdannut kylmän viileästi. Toki tilanteen eskaloituessa ja Rockyn sisäisen rauhan järkkyessä, saattaa Rockykin haukahtaa varoitukseksi, kuten terriereille on tyypillistä.
Rocky on hirveän lapsiystävällinen ja istuukin usein leikkipuistojen vieressä tuijottelemassa lasten leikkejä.


Harrastukset:
Kotona Rocky on oikea hedonisti ja useimmiten löydämmekin koiramme nukkumasta koristetyynyillä tai kylmän sään aikaan patterin edestä. Kun saamme koiramme houkuteltua pois untuvatyynyiltä, pääsee Rocky reissuun johonkin Etelä-Suomen kansallispuistoista tai Paloheinään lenkkipolulle. 
Olemme yhdessä harrastaneet koiranäyttelyjä ja TOKOa. Rocky oppii helposti uusia temppuja ja on innoissaan uusista opeista. Olemme mm. opettaneet hänet keräämään omat lelut koriin, ennen kuin robotti-imurimme aloittaa perjantai siivouksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti