torstai 29. helmikuuta 2024

Nessan pennut 6 viikkoa

Pupeloiset täyttivät jo kuusi viikkoa, aika rientää näiden kanssa nyt hurjaa vauhtia! Pennut käyvät nyt ulkona ainakin kolmesti päivässä ja sisäsiisteyden opettelun alkutaival on hyvässä vauhdissa. Kelit ovat olleet sen verran huonot, että aikaa ulkona ei ole kovin paljoa kerralla vietetty, mutta naperoiset ovat kuitenkin selvästi hiljalleen tottuneet kylmään, märkään ja pimeään. 

Ensimmäinen pesu- ja trimmipäivä oli sunnuntaina. Pesu sujui kaikkien kanssa hienosti kohtalaisen tarmokkaista ajoittaisista pakenemisyrityksistä huolimatta. Föönaus oli selvästi inhottavin vaihe, ja aiheutti selkeää ääneen protestoimista. Kolme neljästä kuulosti ainakin hetkellisesti siltä kuin vähintäänkin kurkkua olisi viilletty auki, mutta kyseessä oli enemmän tiukka vastalause kuin se, että olisi pelottanut - uhma hälveni sitä mukaa kun hommaa jatkettiin. Trimmausta selvästi vastusti vain Kide, eikä sekään koko aikaa, joten kaiken kaikkiaan homma sujui hyvin näppärästi.

Vielä mahtuivat juuri ja juuri lavuaariin, seuraava pesu noin parin viikon päästä tehdään sitten suihkussa.

Eilen naperoiset vihdoin sirutettiin ja samaan syssyyn napattiin myös kuparitoksikoosigeenitestiverinäytteet. Toimenpiteet eivät aiheuttaneet kessään suurensuuria tunteita, esim. Kuura vähän inahti sirua laittaessa ja heilutti sitten reippaasti häntää. Tätämyöten oli myös vihdoin aika päättää pentujen viralliset nimet, teemaksi valikoitui lopulta Lindsey Stirlingin musiikki. Viitteenä Nessan suuntaan tytöt saivat nimensä Artemis-nimiseltä albumilta, pojille nimet valikoituivat muusta tuotannosta. Näiden kaikkien pitkien johdatusten myötä, tässä natiaisten vikkkoiskuvat päivän painoineen, olkaa hyvät:

Tinwelindon Between Twilight 1960g

Kuura, Tinwelindon Moon Trance 2220g


Huurre, Tinwelindon Master Of Tides 2460g

Halla, Tinwelindon Foreverglow 1800g

Loppuun jälleen koko höpönassulauma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti