keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Seitsemäs viikko

Ronjan tiineyden viimeinen kolmannes nyt jo siis menossa. Tämä on sitä nopean kasvun aikaa, ja kyllä se koirassa näkyykin! Tällä kertaa otettiin kuvat kahteen kertaan viikon aikana. Välikuvat otettiin viime viikon perjantaina, ja varsinaiset seitsenviikkoiskuvat sitten tänään.

Kuusi viikkoa ja kolme päivää:



Seitsemän viikkoa, eli neljä päivää edellistä kuvaa myöhemmin:



Niinkuin kuvista ehkä näkyy pömppö on nyt vaihtunut tasaisen isoon masuun.

Vatsalinjan vetäytyessä alaspäin on kasvua tapahtunut myös leveyssuunnassa. Ronjan ennen niin linjakas kroppa alkaa siis olla tasapaksu pötkylä joka suuntaan. Masun lisäksi Ronjan ruokahalu on kasvanut viikon aikana reippaasti. Ronja kerjää ruokaa vähän väliä, eikä kaksi ateriaa plus kolme "välipalaa" koiran ilmeen perusteella näytä olevan tarpeeksi...

Nisät ovat myös turvonneet selvästi ja tirahtipa yhdestä jo tippa maitoakin...




Pentujen sydänääniä ollaan moneen otteeseen yritetty kuunnella, ja stetoskooppiin onkin pariin kertaan osunut nopeatahtista tasaista rummutusta <3

Kaksi viikkoa enää aikaa synnytykseen ja jännitys alkaa pikkuhiljaa keräytyä sen mukaisesti. Pentulaatikkokin saapui tänään ja oikein kotiinkuljetuksena, kaikesta iso kiitos Suville!




 Verratkaapa huviksenne tätä kuvaa kolmen viikon takaiseen päivitykseen. (Huom! turkille ei siis ole tässä välissä tehty mitään...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti