lauantai 4. helmikuuta 2012

Äitiystrimmi ja kuvavertailua

Päädyttiinpä sitten trimmaamaan Ronja vielä eilen illalla. Synnytykseen kun ei kuitenkaan ole enää kuin vajaa kaksi viikkoa, ja paremmin emokoira jaksaa seisoa trimmipöydällä nyt kuin sitten ihan viimeisillään. Mikään kauneusrimmi ei siis ole nyt kysymyksessä, vaan käytännöllisyyteen tähtäävä. Erityisesti vatsa ja nisänympärykset ajeltiin huolella melkein kaljuksi ettei pentujen tarvitse sitten karvoja imeskellä ;) Muutenkin lyhyt turkki helpottaa puhtaana pitoa. Takkia pitää tosin nyt pukea Ronjalle päälle ihan kunnolla ulos mentäessä ettei kylmä iske heti ulko-ovella.

Ennen tirimmiä oli luonnollisesti pesu.



Ja vähän muodollisempi "märkä emokoira ison massunsa kanssa"-kuva:



Toki jokin koira voi näyttää tuolta "normaalistikin". Siksi tässä vertailun vuoksi vajaa vuosi sitten otettu suihkukuva



Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja toinen kuva potenssiinkorotuksen verran lisää.

Pesun ja trimmin jälkeen otettiin vielä uudet massukuvat tänä aamuna, ettei trmmimuutos häiritsisi niin paljon viikkovertailuja.


 Nisät varsinkin ovat alkaneet paisua viime päivinä.


Vielä sivusta:



Ja muutaman kuukauden takainen kuva kun Ronja oli aika vastaavanlaisessa trimmissä, eli että kroppa oli vedtty vitosterällä ja tassukarvat leikattu lyhyiksi.




On Ronjalta vähän linjat menneet tässä pentuja odotellessa ;)

Pennut potkivat massussa välillä jo aika aktiivisestikin, pieniä töytäisyjä tuntuu melkein joka kerta kun malttaa pitää kättä muutaman minuutin mahan päällä. Sydänäänten kuuntelua ollaan myös jatkettu ahkerasti ja rummutus tuntuu voimistuva aina vain. Enää ei tarvitse edes osua stetoskoopilla ihan suoraan kohdallekaan äänet kuullakseen, eli ääniä kuulee melkein koko masun alueelta, paitsi jos Ronja on saanut juuri ruokaa jolloin vatsan mongerrus peittää pienimmät äänet. Jos nyt ei ihan pieleen olla salakuunteluja tehty niin neljät eri sydänäänet ollaan erotettu... Eihän tässä ole enää kauaakaan kun selviää montako siellä oikeasti on <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti