maanantai 11. marraskuuta 2013

Videotervehdyksiä

Olemme aika lailla keskittyneet viime päivät Kaarlen kuoleman käsittelyyn, mutta nyt yritämme saada käännettyä ajatukset takaisin elävien pariin.

Kajo on hoitanut pupeloitaan esimerkillisen hyvin. Pentulaatikko on pysynyt todella siistinä ja muksut kasvavat sellaista tahtia, että maitoa on taatusti ollut runsain mitoin tarjolla. Tyypit ovat ihan älyttömän reippaita ja mahdottoman kovia ryömimään pitkin pentulaatikkoa. Erityisesti Hennin, mutta myös Riston ja satunnaisesti Eetun löytää usein kiipeilemästä Kajon selän päällä ja laskevan sitten liukumäkeä, tyylikkäästi tai vähemmän tyylikkäästi, takaisin pentulaatikon pohjalle.



Hemmo on sisaruksiaan enempi sellainen "normaali" pentu, joka keskittyy olennaiseen, eli syömiseen ja nukkumiseen.



Kajon nisät ovat olleet jo ensimmäisestä päivästä kovalla koetuksella, kun nämä pikkuiset hampaattomat piraijat käyvät maitobaarin ääreen. Imukupin vetovoima on suorastaan mykistävä kun pentu telakoituu päättäväisesti paikalleen. Nämä kuitenkin jo tietävät, ettei huonosti heruvalle nisälle kannata jäädä, vaan etsiä uusi, parempi. Välillä kuhina on melkoista kun kaikki imasevat ensimmäisen tissin tyhjäksi ja lähes yhtäaikaisesti alkavat etsiä seuraavaa. Kun on väljää, saattaa joku sankari maistaa melkein kaikki nisät, ennen kuin tyytyy jäämään yhden ääreen.



Tällaista menoa meillä täällä :)

1 kommentti: