keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Neljännen viikon kuulumiset

Näin sitä viikko taas hurahti. Pentujen vauhti kiihtyy kiihtymistään, ja välillä alkaa olla jo kova meno päällä. Täällä jo "tapetaan" hurjana sekä sanomalehtiä, talouspaperia että leluja. Leukoja käytetään voimalla ja kaikkea pitää saada maistella ja natustaa (erityisesti ihmisolentojen jalkoja). Pentuhuoneessa juostaan, hypitään ja pompitaan ihanan pentumaisen kömmähtelevään tapaan. Tassuilla huidotaan ja läpsitään kaveria ihan samalla lailla kuin äiteellänsäkin on tapana.Vardakin on jo päässyt tutustumaan pentuhin. Aluksi Kajo vahti tarkkaan Vardan toimia pentujen läheisyydessä, mutta aika pian painui jo kauemmas tarkkailemaan ja lopulta nukkumaan. Vaikkakin Kajo on jo kerran intoutunut leikkimään itsekin pentujensa kanssa, on se varmaan vaan tyytyväinen kun Kirppu viihdyttää pupeloita.

Suurimman osan ajasta Varda joutuu silti viettämään vielä portin takana. Pikkuneidin mielestä pentujen leikittäminen on niin kivaa, ettei se muuten antaisi tyyppien varmaan edes nukkua.
Tänään emme suoraan sanottuna jaksaneet ottaa pennuista virallisia viikkoiskuvia. Niiden näpsiminen lykkääntyy siis valitettavasti parilla päivällä. Tässä kuitenkin vähän rennommat kuvat neliviikkoisista:


Hemmo 1489 gRisto 1474 gIlta aka Henni 1600 gEetu 1652 gMeidän rakkaat pienet höpönassut <3

1 kommentti: