torstai 30. huhtikuuta 2015

Terveystarkkeja ja tulevaisuuden suunnitelmia

Terveystarkastuspuolella ovat huhtikuun aikana kunnostautuneet Ilta, Varda ja Kajo. Varda ja Ilta olivat huhtikuun puolivälissä polvitarkastuksissa ja molempien polvet olivat parasta a-luokkaa eli nollat :) Vardan polvissa oli lievää löysyyttä, muttei kuitenkaan aitoa luksaatiota.

Varda pääsi myös silmätarkastukseen kuun lopussa, samoin tarkkikonkari Kajo. Vardan silmät olivat priimaa, mutta Kajolla oli nyt valitettavasti linsseissä useita pistemäisiä muutoksia, jotka aiheuttavat epäilyksen alkavasta kaihista. Kaksi ja puoli vuotta sitten silmissä ei ollut vielä mitään huomautettavaa... Saa nähdä mihin muutokset etenevät vai etenvätkö, se selviää uudessa tarkissa parin vuoden sisään.

Kajo ja Ilta

 Varda aloitti juuri juoksunsa eli varsin täsmällisesti niin kuin oli odotettavissa. Täten voimme nyt varsin luotettavasti ennustaa seuraavien olevan vuorossa joulukuussa, jolloin Varda olisi sitten tarkoitus astuttaa. Tinwelässä on siis toivon mukaan pentuja alkuvuodesta 2016. Kiduttavan pitkä aika odottaa, kun pentukuume on jo nyt suorastaan korventava! Tilaa ei helpota se, että uroskin on ollut tiedossa jo usean kuukauden ajan ;)

Varda

Tämän seuraavan pentueen kohdalla olisi tarkoitus harjoittaa itsehillintää ja olla jättämättä pentua kotiin kasvamaan. Sijoituskoti ensisijaisesti narttupennulle on siis edelleen etsinnässä! Jos sijoituspentu kiinnostaa, kannattaa ottaa jo hyvissä ajoin yhteyttä. Lähivuosina olisi tämänhetkisten suunnitelmien mukaan tarve muutamalle muullekin sijoituskodille, kiinnostuneet voivat udella tarkempia yksityiskohtia puhelimitse tai sähköpostitse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti