perjantai 12. elokuuta 2016

Druskininkai

Elokuun alussa tuli taas eksyttyä koiranäyttelyreissulle Liettuaan, tällä kertaa aivan Puolan rajan tuntumaan Druskininkaihin, missä järjestettiin samana viikonloppuna peräti kolme kansainvälistä koiranäyttelyä. Pitkällisen pohdinnan tuloksena koirista matkaan lähtivät tuontijuniorit James ja Papu, sekä omia kasvatteja edustamaan Ozzy.  Matkat taittuivat hulvattoman hauskassa seurassa facebookin "Kimppakyydillä koiranäyttelyyn" palstalta bongattujen immeisten kanssa kera nahkacollien ja berninajokoiran. Reissu oli siis aivan huippu jo sinänsä, mutta kiva oli tuoda myös muutama titteli ja ruusuke tuliaisina viikonlopulta. Tulokset olivat omille koirille kaikkina kolmena päivänä tismallisen samat, ja kuuluivat seuraavasti:

Otetaan naiset ensin eli Papu-Babunen. Neiti oli kaikkina päivinä rotunsa paras juniori kera junnusertien ja saavutti täten Liettuan juniorimuotovalion arvon. Perjantailta napsahti plakkariin myös osallistumisoikeus ensi kevään Cruftsiin!

LT JCH Champagne Heady Slovansky Perun "Papu"

Toinen lapsonen eli James oli kolme kertaa vastakkaisen sukupuolen paras juniori, sai kolme junnusertiä ja tuli siten Liettuan juniorimuotovalioksi. Pikkujäbä sai myös osallistumisoikeuden Cruftsiin, ja tämä menolippu olisi ensi keväänä myös tarkoitus käyttää ;)

LT JCH Sharnor Justa Joker "James"

Herrasmies Ozzy esiintyi upeasti kaikkina kolmena päivänä, tuloksena kolme kertaa erinomainen ja avoimen luokan toinen.

Tinwelindon Orome "Ozzy"

Nyt onkin sitten kova paikka pohtia lähteäkö metsästämään Baltian juniorimuotovalion titteleitä kakaroille vaiko ei. Puolisen vuotta tässä vielä olisi aikaa ennen kuin tyypit siirtyvät nuortenluokan puolelle. Katsotaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti