perjantai 27. lokakuuta 2017

Vardan tiineys 47 vuorokautta

Tämä viikko on onneksi kulunut rauhallisesti ja ilman ylimääräistä draamaa. Kaksosten todettiin tänään ultrassa kasvaneen kovasti ja olevan oikein hyvin hengissä. Rötkäleet ovat varmaan jo ihan kokonsa takia asettautuneet nyt vieretysten yhdensuuntaisesti emonsa kanssa, kun vielä viime viikolla köllöttivät molemmat puolittain poikittain ja vähän mihin suuntaan sattui. Pentuja on enää ihan mahdoton saada kuvattua edes 4 sekunnin videopätkälle kokonaisuudessaan, mutta eiköhän tämä sydänvideokin anna hieman kuvaa siitä kuinka kovasti kokoa on tullut lisää ;)


Vardan huomion- ja hellyydenkaipuu kasvaa koko ajan, rapsutuksia olisi paras saada 24/7 ja mieluiten kaksin käsin. Vahtivietti tuntuu myös kasvavan ja oudoista äänistä ynnä muista pitää huomauttaa tavanomaista herkemmin.  Masu ei ole edelleenkään kovasti kasvanut, mutta maha on muuttunut viime viikosta taas hieman pinkeämmäksi ja nisät kasvaneet entisestään.


H-hetkeen on enää kaksi viikkoa ja täällä kotosalla on lähdetty järjestelemään pentuhuonetta asianmukaiseen kuntoon. Ylimääräinen tavara on nyt saatu siirrettyä pois, ja viikon kuluessa saadaan toivottavasti järjestettyä sisustuskin sopivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti