keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Papun pallerot kaksi viikkoa

Pentujen toinen viikko tuli ja meni vauhdilla. Pentulaatikon äänimailmaan kuuluu jo ihan selvät kimeät pienet haukahdukset ja pörisevä murina, vaikka edelleenkin suurimman osan aikaa ääniraitaa hallitsee vain tyytyväinen tuhina. Liikkeisiin on tullut valtavasti lisää tomeruutta, tyypit harjoittelevat jo kovasti istumista ja seisomista. Askelten otto neljän tassun varassa johtaa edelleen lähes poikkeuksetta korttitalon täyteen hajoamiseen, mutta äkkiä sieltä möngitään pystyyn uuteen yritykseen.

Ukon taidnonnäyte

Silmäluomiaan pennut ovat alkaneet liikuttelemaan jo viime viikonlopun aikana, mutta silmät ovat vielä kaikilla kiinni yhtä poikkeusta lukuunottamatta: reippaana rohkeana Ukko on lähtenyt tänään raottamaan vasenta silmäänsä. Monella muullakin silmien sisänurkat ovat sen näköiset, että todennäköisesti pilkettä silmäkulmassa on havaittavissa enemmänkin huomiseen mennessä. Korvat ovat myös lähteneet avautumaan ja korvalehdet lurpattamaan.

Rötkylät pötkylät alkavat olla painoltaan keskimäärin reilu puolikiloisia, Aino pitää sievänä tyttönä perää ja Antero on pitänyt kärkipaikkaa koko viikon noin sadan gramman etumatkansa turvin. Tässä tämänpäiväiset viikkoisposetukset, olkaa hyvä!


Ahti 558g




Antero 648g




Ukko 490g



Ilmarinen 541g




Aino 437g



Tuuri 521g



Ja vielä koko poppoo, syntymäjärjestyksessä vasemmalta oikealle <3



Lisää kuvia on julkaistu pentujen facebook-kuvakansiossa. Uutta päivitystä viimeistään taas viikon kuluttua ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti