lauantai 19. tammikuuta 2019

Papun tiineys kahdeksan ja puoli viikkoa

Täällä sitä vielä odotellaan! Papu ei tosissaan nyt lähtenyt uusimaan viime vuoden temppuaan, vaan odotuttaa meitä nyt sitten kahta kauheammin. 
Vaikka kovasti tuli ennusteltua ympäriinsä, että kyllä se Papu viimeistään nyt tänä viikonloppuna synnyttää, näyttää tilanne nyt ennemminkin siltä, että saadaan odottaa ensi viikon puolelle. Maito ei ole vielä tullut tisseihin ja Papu leikkii ja puuhaa ympäriinsä sen näköisenä, ettei sillä ole mitkään synnytysbisnekset edes mielessä. Lämmöt ovat myös varsin vakaasti pysyneet koko viikon 37,4-37,5 asteessa, että ei ole edes tarvinnut henkeään pidätellä että joko olisi merkkejä asteittaisesta lämpöjen tippumisesta.


Pennut ovat jytänneet masussa kovasti, liikkeiden tuntemista tai näkemistä ei tarvitse juuri odotella, vaan kun Papun nostaa syliin niin viimeistään muutaman sekunnin jälkeen on liikettä tunnettavissa ja nähtävissä. Välillä masu näyttää suorastaan vellovan kun useampi pentu puskee vatsaontelon seinämää koko kropallaan. Välillä sormiin tuntuu selvästi jonkun tassu tai päälaki. Kyllä uuden elämän alku on yhä aina vaan yhtä ihmeellisen tuntuinen asia!

Tämän tiineyden osalta rutiiniksi muodostuneet puoliviikkoiskuvat vielä tähän päivityksen loppuun:
 



Odotus jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti