perjantai 19. toukokuuta 2023

Thinkan pallerot 2 viikkoa!

Niin se aika rientää ja pikkunatiaiset ovat jo kaksiviikkoisia! Tällä viikolla on toden teolla alettu opettelemaan koiramaisia taitoja kuten haukkumista ja hännän heilutusta. Myös sellaiset perustaidot kuten kävely ja itsenäisesti tarpeilla käyminen ovat olleet kovassa nosteessa, ja Thinka ei ole saanut pidettyä pentulaatikkoa enää ihan niin putipuhtaana kuin ensimmäisen reilun viikon aikana. Yhtä neiti etunenää on saanut muutamaan kertaan olla keräilemästä lattialta kun neiti oli onnistunun punnertamaan itsensä pentulaatikon aidan yli. No, onpahan sitten meille apujoukoillekin ollut nyt jotain käyttöä pentujen hoidossa :D (Pentulaatikkoa on toki nyt fiksattu niin ettei vahingossa tapahtuvia laatikosta poistumisia enää tapahtuisi.)

Silmien aukeaminen on hiljalleen käynnissä, isot tytöt tämän suhteen johtavassa asemassa muihin nähden, samoin kuin painojensa kanssa. Tässä naperoiden viikkoiskuvat torstai-aamulta eli reilun kahden viikon iässä.

Havu 732g
Ruska 614g
Käpy 497g
Aarni 613g
Pihka 508g
Naava 683g

Uskokaa tai älkää, lapsukaiset oli jo viime viikkoihin nähden huomattavasti helpompi laittaa riviin nököttämään. Ei sillä, ettei nopeus olisi nytkin ollut valttia, mut kattokaa, jokaisen naussu näkyy vaikka kuva onkin aavistuksen heilahtanut :D

3 kommenttia:

  1. Pidän edelleen Ruskan päästä. Kaunis pentu🥰😍

    VastaaPoista
  2. Naavalla vaikuttaa olevan asennetta ♥️

    VastaaPoista
  3. Täällä fanitetaan Käpyä, ihana pieni höyhensarjalainen! <3 -Minna L

    VastaaPoista