maanantai 19. kesäkuuta 2023

Thinkan minibedlingtonlapset 6vk

Noniin, nyt ollaan jo melkein saatu kirittyä päivitykset kiinni, vaikka tämäkin nyt ulkona viitisen päivää myöhässä. Kakarat ovat jo kuusiviikkoisia ja kaksu kolmasosaa yhteisestä ajasta niiden kanssa jo takanapäin. Pennut pestiin, föönattiin ja trimmattiin ensimmäisen kerran 5.5vk iässä. Hirmu kiltisti olivat oikeastaan kaikki koko proseduurin ajan. Homma onnistui yksinään työskennellen ja vai muutamana hetkenä tuli sellainen olo että joku apukäsi olisi ollut paikallaan, mutta niistäkin tilanteista selvisi ottamalla pennun syliin sen sijaan että olisi pitänyt kiinni yhdellä kädellä pennun ollessa pöydällä. Turkinlaadut ja sävyt tulivat trimmin myötä entistäkin ilmeisemmin esiin. Naava esimerkiksi on tosiaan varsin selkeästi tällainen tavanomaista mustempi väriltään mm. setänsä ja puoliveljensä tavoin ja Pihka kuuluu samaan kategoriaan tummanruskean värinsä kanssa. Käpy puolestaan vaaleampine silmineen ja kellertävämmän ruskean värinsä kanssa on nyt todettu olevan hiekanvärinen. Näinpä näissä pennuissa on nyt edustettuna kaikki bedlingtoneilla virallisesti esiintyvät värit: sininen, sininen tan-merkein, maksanvärinen, maksanvärinen tan-merkein sekä hiekanvärinen.

Pennuille päätettiin viikon aikana myös viralliset nimet. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme lopulta jatkamaan mytologiateema, mutta tällä kertaa kotimaisella inspiraatiolla! Pojillekin olisin halunnut kaksiosaiset nimet, mutta kirjainten määrä ei kerta kaikkiaan riittänyt (kun olisi tämän osannut ottaa huomioon kennelnimeä valitessa... :P ). Tässä joka tapauksessa kakaraisten viikkoiskuvat, viikkopainot sekä viralliset nimet:

Havu, Tinwelindon Tuuletar Tuulispää 1790g

Ruska, Tinwelindon Metsänpeikko 1650g

Käpy, Tinwelindon Menninkäinen 1500g

Aarni, Tinwelindon Maahinen 1960g

Pihka, Tinwelindon Ilmatar Ilman Impi 1500g

Naava, Tinwelindon Vellamo Veen Emone 1590g

Ja yhteiskuva unisista ja siksi hieman järkyttyneen näköisistä natiaisista <3 (kun ei niitä aktiivitilassa saisi enää pysymään paikallaan...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti