torstai 25. huhtikuuta 2024

Fionan pennut 3 viikkoa

Fionan pennut täyttivät eilen jo kolme viikkoa! Pikkumyyristä on tullut jo kelpoja pieniä koiranpennun alkuja, pentuaitauksessa tepsutellaan, leikitään ja välillä vähän muristaan ja haukutaankin, vaikka suurin osa ajasta kuluu edelleen syöden ja nukkuen. Pennut siirrettiin pois "laatikosta" jo heti silmien avattua ja pupeloiset ovat hienosti alkaneet jo hakeutua tarpeilleen pehmoisesta pesänurkkauksestaan. Fiona on viihtynyt todella hyvin pentujensa kanssa, ja usein koko kööri löytyykin köllimästä yhdessä suloisessa kasassa. Tunnistamisen helpottamiseksi pennut saivat myös väripannat kaulaan tällä viikolla. 

Pentujen painot ovat nousseet hienosti ja taisaisesti, minkä vuoksi myös pentujen keskinäiset kokoerot ovat suhteessa tasoittuneet. Tässä kuvat kolmiviikkoisista eilen otettuine viikkoispainoineen, olkaa hyvät :)

Merida 985g (oranssi panta)
Flynn 930g (tummanvihreä panta)
Tiana 1080g (vaaleanvihreä panta)
Vaiana 902g (turkoosi panta)
Florian 940g (tummansininen panta)
 
Ja loppuun jälleen yhteiskuvat pentujengistä, vielä malttoivat nököttää aika nätisti! Jätettiin pannat kaulaan ryhmäkuvaa varten, mutta eipä ne juurikaan tuolta sit kuitenkaan näkyneet. Järjestys vasemmalta oikealle on: Vaiana, Merida, Tiana, Flynn ja Florian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti