perjantai 24. toukokuuta 2024

Fionan pennut 7 viikkoa

Fionan lapsukaiset täyttivät keskiviikkona jo seitsemän viikkoa, mutta muutaman hyvin toiminnantäyteisen päivän vuoksi tämän päivityksen teko hieman myöhästyi. 

Pennuilla alkaa olla aika hurjan kova meno päällä ja esim. riehuvan pentulauman sekaan villasukkasilteen käveleminen on iso virhe. 

Keskiviikkona tuli Fionan aika päästä takaisin omaan kotiin ja rmokoiran palautusreissu vei koko perheen Helsinkiin kaupunkipäivää viettämään. Pennut pääsivät siis hieman harjoittelemaan kadulla kulkemista, tervehtivien ihmisten kohtaamista ja vilkkaan auto- ja bussiliikenteen "seassa" olemista. Käveltiinpä myös varsin huomiotaherättävästi kauppakeskuksen läpi pentulauma sylissä.

Pennut pärjäsivät uusissa olosuhteissa hienosti. Automatkat sujuivat hyvin rauhallisesti takapaksin häkissä, kaikki malttoivat kävellä hienosti hyvän pätkän hihnassa katukivetyksellä (mikä oli sekin näille metsän keskellä kasvaneille täysin uusi asia), ja reippaana menivät monenlaisten ihmisten siliteltäviksi. Isoin hätkähdys tuli ihan vierestä vauhdilla ajaneesta sähköpotkulaudasta, mutta sekään ei saanut niitä niin pyörryksiin, etteikö matkaa olisi pystynyt jatkamaan omin tassuin. Kaupunkipyörähdyksen lisäksi pennut kyläilivät kahdessa eri paikassa ja molemmissa olivat heti kuin kotonaan.

Fiona tosiaan palautui reissulla takaisin haltijalleen ja pentupoppoo palasi kotiin ilman äitikoiraa. Eivätpä tainneet tätä muutosta juuri edes panna merkille, paitsi ehkä Tiana, joka yritti roikkua tisseissä ihan viimeiseen asti.

Tässä vielä eilen otetut viikkoiskuvat hieman haluttomasti seisovista pikkuriiviöistä (vaikka aika isoja alkavat ollakin jo!) Lisäksi pennut on vihdoin ilmoitettu kennelliiton rekisteriin ja täten saivat myös viralliset nimensä, tällä kertaa star wars -teemalla.

Merida - Tinwelindon Queen Amidala

Flynn - Tinwelindon Captain Solo

Tiana - Tinwelindon Princess Leia

Vaiana - Tinwelindon Rey Skywalker

Florian - Tinwelindon Master Kenobi
Ja koko poppoo eli Flynn, Vaiana, Merida, Tiana ja Florian:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti