lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pennut kolme viikkoa!

Pennut täyttivät eilen kolme viikkoa, ja isojahan noista on jo tässä ajassa kasvanut! Silmät aukesivat kaikilla jo viime viikonloppuna ja pikkuhiljaa näkö alkaa pikkuisilla jo tarkentuakin. Usein huomaa jonkun pennuista istuvan pentulaatikossa katselemassa ympärilleen. Jalkoja tiitiäiset ovat saaneet myös jo paremmin alleen, liikkuminen on jo hyvin määrätietoisen näköistä tepastelua. Osa pennuista on myös jo tehnyt oma-aloitteisen tutkimusmatkan pentulaatikon ulkopuolelle. Tekniikan opittuaan niillä ei montaa hetkeä mene pentulaatikon eturiman yli kiipeämiseen....

Pennut saivat tänään myös maistaa ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa. Jauheliha epäilytti aluksi, mutta kun niille sai ensimmäisen nokareen suuhun asti, popsivat ne loput reippaasti ihan itse. Taisi maistua aika hyvälle!

Tuttuun tapaan otettiin pennuista taas viikkoiskuvat. Pikkuiset alkavat jo näyttää ihan oikeilta koirilta :)

Tyttö: 1191 g
1. poika: 1264 g
2. poika: 1276 g

3. poika: 908 g

2. poika on edelleen pennuista kaikista isoin, mutta ei ensimmäinen poika sille montaa grammaa häviä. 3. poika on kasvanut samaa tahtia kuin muutkin, mutta lähtökohtaisesti pienikokoisempana on edelleen pentueen sintti. Kaikki ovat edelleen olleet hyvin reippaita ja syöneet hyvin.


Tässä vielä yhteiskuva koko pentueesta. Etummaisena pitkin pituuttaan makaa tyttö, rivissä takana ovat pojat vasemmalta oikealle: 1. poika, 2. poika ja 3. poika.
Lisää viikkoispotrettikuiva löytyy jälleen picasasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti