perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pennut neljä viikkoa

Vähän yksipuoliseksi alkaa käydä nämä otsikot, mutta ehkä tärkein sisältö tulee kumminkin näin parhaiten ilmi :) Pennut täyttivät siis tänään neljä viikkoa ja on ihan uskomatonta, miten ne ovat tämän ensimmäisen elinkuukautensa aikana kasvaneet. Meno käy päivä päivältä hurjemmaksi - jalat kantavat jo juostenkin, pehmolelut saavat kyytiä ja sisarusten kimppuun hyökätään suu auki ja tassut ojossa. Kulmahampaat ovat alkaneet puhjeta ja pieniä naskalinalkuja kokeillaankiin jo kaikkeen mihin suulla vaan ylletään. Kiinteää ruokaa syödään reippaasti ja ihan suoraan lautaseltakin. Punaisen jauhelihan lisäksi on viikon aikana maisteltu myös kalkkunaa, piimää, jugurttia ja turvotettua pentunappulaa.

Kun jalat pennuilla jo niin hyvin kantavat, aloitimme myös seisomisharjoitukset. Etukäteen epäilimme, ettei hommasta tule varmaan mitään, mutta varsin mallikelpoisesti tyypit jaksoivat poseerata. Koriinkin kaikki mahtuvat vielä, saa nähdä mikä on tilanne ensi viikolla. Tässä viikkoiskuvat viikkopainoineen koko pesueesta:


Tyttö: 1500 g


1. poika: 1784 g


2. poika: 1723 g

3. poika: 1135 g

Tässä vielä tuttuun tapaan ryhmäkuva koko pentueesta:


Meno oli välillä aika kovaa eikä kamera ihan ehtinyt mukaan kaikkiin erinomaisiin asetelmiin ja poseerauksiin. Muutamia häiriötekijöitä jouduttiin myös poistamaan kuvauspaikalta useampaankin otteeseen....Saa nähdä pysyykö kamera ensi viikolla enää lainkaan vauhdissa mukana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti