perjantai 20. huhtikuuta 2012

Yhdeksän viikkoa – kolme pentua jäljellä

Viimeinen pentujen yhteinen viikko hurahti ja nyt on jo ensimmäinen ipana lähtenyt maailmalle. Bella muutti keskiviikkona Lauran, Miikan ja Bablon luokse Lahteen ja ensimmäiset päivät uudessa kodissa ovat kuuleman mukaan sujuneet erinomaisen hienosti.

Viikko on sujunut pääpiirteissään tuttuun kiihtyvään tahtiin. Meno on ollut pentujen kesken ajoittain hurjaa ja kovaäänistäkin – haukkumisleikit ovat nimittäin aika hauskoja, ainakin pentujen mielestä. Pihalla pennut vilistävät sellaista vauhtia, ettei niiden perässä kaksinkaan pysy millään, eli yhteisulkoilut ovat nyt jääneet historiaan.

Pennut trimmattiin tällä viikolla nättiin kuntoon uuteen kotiin muuttamista ajatellen. Sapuskaa on kulunut valtaisat määrät, mikä näkyy myös puntarissa – painoa on kerätty viikon aikana neljästäsadasta yli kuuteensataan grammaan per pentu. Tässä viimeiset viikkoiskuvat koko poppoosta:


Bella: 3200 g


 


Lenni: 4127 g

 


Pete: 3818 gEemeli: 3098 g
Bella ehti lähteä maailmalle ennen kuin viimeinen pentu saatiin trimmattua ja ryhmäkuva otettua, joten yhteiskuva on tällä kertaa veljeksistä. Kuvassa vasemmalta oikealle Lenni, Eemeli ja Pete:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti