maanantai 28. tammikuuta 2013

Ultraseikkailu ja ensimmäiset viralliset masukuvat

Masu kasvaa vauhdilla sekä pömpössä mitattuna että leveyttä, ja nisätkin ovat suurentuneet entisestään. Täällä ollaan siis varsin selvästi tiineenä, eikä enää jännitä ihan niin paljoa. Mielialat Kajolla ovat vaihdelleet tavattomasti, välillä noin suunnilleen sekunnin välein. Tyyppi saattaa heittäytyä selälleen syliin ja nuolla hirveällä vimmalla ja alkaa saman tien möristä kyljelleen kiepahtaen - ihan vain palatakseen takaisin nuolemisen pariin. Ollaan täällä vähän mietittykin, saattaisiko kysessä olla alkutiineyden pahoinvointia ja hormonien heittelyä. Viimeiset pari päivää Kajo on tosin esitellyt suloisinta puoltaan, toissapäiväisille ihanille vieraillekin näytteli masuaan ylpeänä. <3 Ehkä tästä päästään siis pikku hiljaa äitiyden euforiaan, joka Ronjalla oli niin huomattava.

Masua on tunnusteltu ja kuunneltu välillä monta kertaa päivässä, kun siitä ei malta pitää näppejään erossa. Ainakin kolme pientä möykkystä on paikallistettu varmasti, neljäskin on meidän mielestämme masussa erottunut. Ei tosin voi olla varma (meidän taidoilla), mitä suolenmutkia siellä tuntuu, mutta harjoittelemalla oppii. :)

Tänään käytiin Kajon kanssa pentu-ultrassa ja saatiin hyvä varmistus sille mitä olimme olleet tuntevinamme - ja vielä enemmän! Ultra-anturilla sohiessa saimme näkymään ainakin neljä, ehkä jopa viisi pentua <3 Kajo otti ultraamisen tosi hienosti ja malttoi maata paikallaan kun kolme eläinlääketieteen opiskelijaa innoissaan kokeilivat ultrausta vuorotellen... Myös eläinlääkäri kävi nopsasti massun läpi ja oli samaa mieltä havannoista. Pentuja on tulossa, monta!

Tässä muutamia still-kuvia ultraäänilaitteen näytöstä, sekä video yhdestä pennunalusta ja sen sykkivästä sydämestä. Katsokaa ja mykistykää elämän ihmeen edessä - niin me ainakin teimme.

Linkki videoon: http://youtu.be/wOYxrYEFV6Q

Näin kun neljä viikkoa tuli täyteen, alkaa myös viikottaisten virallisten massukuvien sarja. Masu on tosiaan ihan selvästi kasvanut viimeviikkoisista "epävirallisista" kuvista. jotka julkaistiin edellisessä blogipäivityksessä, vaikkakin eroa on ehkä hankala huomata muuten kuin näin vierestä seuraamalla. 

Jatkoa seuraa, viimeistään viikon kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti