maanantai 4. helmikuuta 2013

Viisi viikkoa astutuksesta

Nyt on kulunut viisi viikkoa astutuksesta, eli ollaan jo yli tiineyden puolenvälin. Aika hurjaa, miten nopeasti aika taas kuluu! Kajon masu on jatkanut kasvamistaan, ei mitenkään kovin dramaattisesti, mutta meidän silmiin selvästi. Kajon hyvä ruokahalu on saanut pikkuhiljaa suorastaan maanisia piirteitä ja muun muassa jäiset pakasteherneet ovat olleet tällä viikolla Suuri Herkku.

Kajon mielestä masu alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa painaa ja jossain määrin vauhtikin on sitä myöten rauhoittunut. Rappuset mennään alas edelleen reippaasti, mutta askelia harkiten, eikä enää pää viidentenä jalkana rymistellen. Pihallakaan ei enää riehuta ihan niin lujaa kuin normaalisti - nopeuden- ja suunnanmuutokset tapahtuvat selvästi rauhallisemmin ja hallitummin kuin yleensä. Ihan hyvä, että tyyppi tajuaa itse vähän rajoittaa vauhtiaan, eihän tuota muuten varmaan uskaltaisikaan enää päästää rymyämään (mikä olisi ihan kamalan tylsää).

Tässä uudet viikkoiskuvat, tänään otetut eli päivänä 36 astutuksesta laskien. Eipä noissa juuri eroa näy viime viikkoisiin kuviin, mutta voimme täällä taas vakuuttaa, että masu ainakin tuntuu ja livenä seurattuna myös näyttää erilaiselta kuin aiemmin ;)




Eipä tässä oikeastaan mitään sen ihmeempiä, odotus jatkukoon!
Loppuun vielä nöpönenäemon oma posetus <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti