sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kuusi viikkoa ja risat

Ronjan masu on ottanut hirmuisen kasvupyrähdyksen viimeisen viikon aikana. Maanantaista torstaihin Ronjan mahanympärys kasvoi peräti viisi senttiä, eli yli sentin päivässä! Kuvat kertovat samaa tarinaa. Valaistus oli tänään vähän huono kuvien ottamiseen, siksi turhan tummat kuvat, mutta eiköhän noista silti olennaisin välity:Huomaa, että masu roikkuu selvästi alempana, kuin mitä kuva antaa ensisilmäyksellä ymmärtää.

Kuten kuvista ehkä huomasi, Ronja trimmattiin nyt vihdoin tällä viikolla. Saatiin karvaa vähän lyhyemmäksi niin masukin näkyy paremmin ;) Samalla helpotettiin urakkaa, joka on edessä viimeistään kahden viikon kuluttua, eli äitiystrimmin tekoa.

Ronjan ruokahalu on kasvanut samaan tahtiin kuin masunsakin, ja varsinaisten ruokailuaikojen ulkopuolella Ronja saakin muutamia välipaloja joka päivä. Ronja sai myös asiaankuuluvat tiineydenaikaiset matolääkitykset muutama päivä sitten. Masusta stetoskoopilla kuuluva pienten sydänten syke on pikkuhiljaa muuttunut selkeämmäksi, vaikkakin ääniä saa edelleen etsiä kohtalaisen paljon niitä kuullakseen. Toivottavasti viikon päästä äänet olisivat jo niin selviä, että pystyisi tekemään uutta arviota pentujen lukumäärästä.

Näin nämä päivitykset tuppaavat kummasti ajautumaan viikonlopuille. Pahoittelut myöhästelevästä aikataulusta! Kolme viikkoa enää odotusaikaa jäljellä ja päivitykset tulevat todennäköisesti (toivottavasti) tiuhenemaan loppua kohti. Odottavaa jännitystä on ilmassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti