maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viisi ja puoli viikkoa

Koska kamera karkasi reissulle viikonlopuksi, otettiin Ronjan masukuvat vasta tänään. Kumpu masussa on kasvanut tasaisesti ja vyötäröön on kertynyt reilu sentti lisää ihan mittanauhalla mitattuna. Nisät alkoivat pilkottaa nivuspoimun alta jo viikko sitten, mutta nyt voi jo sanoa että ihan masukin näkyy Ronjan seistessä.



Masua tunnustellessa vatsapeitteiden alla tuntuu pieniä pinkeitä mötkylöitä. Näitä kyseisiä pentupötkelöiksi oletetettuja kumpareita on tuntunut (ja melkein ihan päällepäin näkynytkin) yhtäaikaisesti varmasti kolme, ehkäpä neljäkin kappaletta :) Mahaa on myös kuunneltu ahkerasti stetoskoopilla, ja ihan kuin kaiken mahapörinän seassa olisi välillä kuulunut pienenpientä kiivasta tukutusta.


Ruokahalu tuntuu Ronjalla onneksi nyt taas hieman parantuneen. Pentunappulatkin katoavat yhdessä hujauksessa kun päälle ripottelee hieman kissojen raksuja. Ronja teki menneellä viikolla myös ensimmäistä kertaa pesää. Sängyn alta kuului hirmuinen kaivuu ja ruopsutus, kunnes rouva köllähti valmistelemaansa nurkkaan hetkeksi lepäämään. Tänään oli puolestaan sammakkojoogan vuoro - ihan tyylikäs suoritus möhömahaiselta mammakoiralta:


Ehdimme toivottavasti trimmaamaan Ronjan lähipäivinä, niin saisi vähän parempia kuvia masusta seuraa päivitystä varten ;) Toinen kolmannes tiineydestä lähenee pikkuhiljaa loppuaan, eli pentujen syntymään on enää vajaa kuukausi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti