keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Viimeistä viedään

Niin vain kahdeksan viikkoa hurahti ja pikku rääpäleistä kasvoi hienoja koiranalkuja, jotka ovat nyt valmiita muutamaan uusiin koteihin. Ensimmäinen murunen tallusteli pesästä jo tänä aamuna. Saimme Armaan uudelta emolta viestin, että automatka oli sujunut mukavasti ja että pikkunatiainen oli ottanu heti uuden kodin omakseen. Huomenna on Tildan aka Vapun suuri muuttopäivä, ja näin pennut lähtevät maailmalle yksi toisensa perään. Kalevin vuoro on vasta muutaman viikon päästä ja Varda jää Sinille Kajon pikkusiskoksi.

Viimeinen viikko on ollut vauhtia täynnä ja kaiken härdellyksen keskellä meille ihmisolennoille on hädin tuksin jäänyt muistijälkeä kaikesta tapahtuneesta. Paljon ihmisiä on käyny kylässä viimeiseen asti ja myös pari uutta koirakaveria kävi leikkimässä pentujen kanssa:

Ulkoilukuvia lisää täällä.

Ja nyt kahdeksan viikon blogipäivityshuipennus eli pentujen kahdeksannet yhtä kuin viimeiset viikkoiskuvat:


Mandos
Tinwelindon Mandos aka "Jooseppi"
2462g
Kalevi
Tinwelindon Manwe
2578 g
Tilda
Tinwelindon Yavanna aka "Vappu"
2171 g

Varda
Tinwelindon Varda aka "Josefiina"
2071 g
Armas
Tinwelindon Ulmo
2526 g
Ozzy
Tinwelindon Orome aka "Otto"
2274 gOzzy raasu oli ihan hirveän väsy kuvauksissa. Kamalaa miten despootit kasvattajatädit roudaavat pienen pennun kesken unien kuvausstudioon ja vaativat hienoa seisontaa kuin aikuiselta koiralta ikään ;P (Kaikki pennut osasivat seistä ihan uskomattoman hienosti! Ja huomatkaa pentujen uudet hienot ihka omat pannat <3)

Ja viimeinen yhteiskuva kultapupeloista <3 Vasemmalta oikealle Varda, Armas, Otto, Tilda, Mandos ja Kalevi.Haikeaksihan tämä pentujen lähtö kasvattajatätien mielen tekee. Toisaalta olemme taas hirmuisen onnellisia, kun pupsit pääsevät niin ihaniin ja rakastaviin koteihin. Suurkiitos teille kaikille jo nyt <3 Toivottavasti olemme onnistuneet antamaan pennuille ansaitsemansa hyvän alun elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti