lauantai 25. tammikuuta 2014

Pentu vailla kotia

Edit: Iloksemme saamme kertoa, että Riston koti on löytynyt eikä ole enää kateissa. ^___________^

Risto etsii edelleen omaa ihmistä ja uutta kotia. Kodin löytymisen edistämisen toivossa, tämä on Riston Ihan Oma Blogipäivitys.Risto syntyi pentueen kolmantena isoveli Edwinin ja enkeliveli Kaarlen jälkeen. Risto oli pitkään pentueen pienin, mutta ehkä myös pippurisin. Jos Riston nosti syliin kun sillä oli omat puuhat kesken, sai häiritsijä osakseen hirmuista ärrimurri murinaa. Myös jos Ristoa erehtyi karstaamaan tai tekemään sille muita toimenpiteitä, tuli vastalauseena hyvin nopeasti kovaäänistä kiljumista.

Minäkö muka tuhma?

Tällä hetkellä Ristoa kuvaa varmaan parhaiten sana kiltti. Murinat ja ärinät ovat jääneet pois (ainakin toistaiseksi), ja kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat oikein hienosti. Risto esimerkiksi haluaisi ihan koko ajan pussata kun sitä trimmataan. Risto on muutenkin ihan hirmuisen hellyydenkipeä, rakastaa paijailua ja rapsutuksia ja nukkuukin mieluiten sylissä selällään köllöttäen. Risto ei ole kuitenkaan voimakkaan huomionhakuinen, vaan jää helposti päällepäsmäröivien sisarustensa varjoon. Se kaipaa siis vähän rohkaisua ja kannustusta, mitä ei pidä erehtyä luulemaan arkuudeksi. Risto ei rynni suoraan päin kaikkea, vaan se haluaa ensin miettiä. Pohdinnan jälkeen meno on rentoa ja huoletonta.

Kuka Riston sitten saakin elämäänsä, saa aimo annoksen bedlingtonmaista hellyyttä ja rakkautta. Risto on todennäköisesti voimakkaasti yhteen ihmiseen kiintyvä, uskollinen ystävä. Terrieriluonnetta on annosteltu hyvät määrät  piiloon paksun ja pehmoisen kuoren alle.
Ristolla on jo oma sivu omakoirassa, ja se löytyy tämän linkin kautta. Risto on myös pentutarkastettu terveeksi, ainoa moite tarkastuksessa oli liian kapea alaleuka (tyypillistä tämän ikäisille bedlingtonpennuille). Ristolle on tehty jo kuparitoksikoosi-geenitesti, ja on sen mukaan kantaja (1,2 - a,b).

Jos sinulle tuli olo, että elämässäsi ja sydämessäsi voisi olla Riston menevä aukko, ota pikimmiten yhteyttä kennel.tinwelindon(a)gmail.com tai puhelimitse 040-7770464/Sini, 050-4021852/Anna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti