tiistai 3. heinäkuuta 2018

Papun pentujen kuulumisia

Tämä päivitys oli tarkoitus tehdä Papun palleroiden saavuttaessa puolen vuoden iän, mutta erinäisistä syistä johtuen tämä ilmestyy nyt noin kuukautta myöhässä. Joka tapauksessa kaikki kuusi kakaraa ovat tässä ajassa kasvaneet hienoiksi pikkubedlingtoneiksi, ja niiden kehitystä ja elämää uusissa kodeissaan on ollut suuri ilo seurata. Heti alkuun siis suurkiitos teille kaikille uusille tinweläisille ihanista kodeista, jotka tarjositte meidän karvanassuille. <3

Tuttuun tapaa edetkäämme kakaroissa ikäjärjestyksessä ;) Ensimmäisenä siis pitkänokkainen Edisonimme, joka sai tähdittää myös kuukauden takaista näyttelypostausta korkattuaan kehät pentuluokassa. Näyttelypuuhien aloittamisen lisäksi Edison on viettänyt iloista kotielämää kuvien perusteella paljolti ulkona puutarhassa nauttien sekä lasten kanssa leikkien. 

Edison 16vk
Verrokiksi uudestaan Edisonin näyttelyposetus, ikää noin 6kk
Ihana pörröinen pitkänenä <3

Toisena meidän Sulo-Antero, edelleen pentueen iso poika. Sulo on myös viettänyt ihanan vauhdikkaan oloista lapsiperheen elämää. Sulolle on ahkerasti opetettu erilaisia temppuja, joita herra on myös soveltanut kekseliäästi. Varsin fiksusta kaverista on siis kyse, mikä ei sinänsä yllätä, kun jo pentulaatikossa oli selvää, että kyseessä on reipas ja seikkailijasieluinen poika. Sulo onkin myös ahkera mökkeilijä ja eräkävijä.

Sulo 5kk

Seikkalua metsässä...

...ja suolla.


Jediä puolestaan kuvaa hyvin edelleen lausahdus "pieni mutta pippurinen". Kuten jo parikuisena oli ilmeistä, on tämä pieni tehopakkaus kuulemamme perusteella se suurin ärrieri tästä porukasta ja lisäksi ilmeisesti perinyt isänsä suvun metsästysvietit vahvoina. Isoveli-Riston kanssa elämä on sisukkaasta luonteesta huolimatta rullannut mallikkaasti alusta alkaen.

Jedi 4kk

Jedi noin 6kk

Kulmakarvojen ilmeikkyys ei ole vähentynyt :D

Nooa on elänyt hieman rauhallisemman oloista elämää, johtuen mahdollisesti siitä pääjoukkoa erottavasta seikasta, että kotona ei ensinnäkään ole pieniä kaksijalkaisia ja toisaalta isosiskona on venäjänvinttikoira. Ei sillä, että tämän vuoksi esim. pehmolelut eivät räjähtelisi ympäri asuntoa tai tapahtuisi muita tyypillisiä terrierilapsen puuhasteluja. Nooan kanssa on jo kokeiltu rally-tokon alkeita ja omistaja on puolestaan lähtenyt tutustumaan trimmaamisen saloihin erityisen ansiokkaasti!

Nooa 4kk
Isosiskon kanssa

Nooa on saanut lisänimen panda, minkäköhän tähden? :D

Napu, joka vielä monin paikoin Ainona tunnetaan, muutti toukokuun alkupuolella sijoituskotiin monenkirjavan joukon jatkeeksi mäyräkoiran, saksanpaimenkoiran ja saksanseisojan kaveriksi. Napu on jo päässyt suunnilleen yhtä kirjavalla skaalalla tutustumaan eri koiraharrastuksiin mm. jäljestykseen, agilityyn ja raunioihin. Napu on edelleen hyvin paljon Papun oloinen ja näköinen, eli ei ole omena kauas puusta pudonnut, niin ominaisuuksien kuin loppujen lopuksi nimenkään osalta :D

Napu 4kk

Napu noin 6kk

Jengi :D

Jäljestyshommissa

Cosmos on Helsingin asukkina tämän joukon urbaanein herra. Hihnalennkeilyn lisäksi Cosmoksen kanssa käydään paljon koirapuistoissa. Tyylikkään kaupunkilaisen ulkokuoren alle kätkeytyy kuitenkin (tässäkin tapauksesa) hyvin innokas mökkeilijäkoira, joka sisarustensa tapaan tykkää kahlailusta ja hiekkakylvyistä. Cosmos on pennuista ehkä puheliain, ulinaa pääsee kuulemaan yleensä silloin, kun tyyppi on erityisen iloinen ja innoissaan.

Cosmos 4,5kk
Cosmos ja Cosmoksen pallo

Rantaleijonan poseeraus

Semmoinen sakki, aika ihania meidän mielestä <3 Kaikki omanlaisiaan (ja erityisesti oman näköisiään), mutta olemukseltaan kuitenkin hyvin samantyyppisiä keskenään. Edisonin, Jedin, Nooan, Napun ja Cosmoksen trimmiposetuksia lukuunottamatta kuvien ottajina on ollut kunkin omat omistajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti