lauantai 4. elokuuta 2018

Pennut kahdeksan viikkoa

Kakaraisilla on nyt ollut vauhdikas viikko, kun sosiaalistaminen on saatu kunnolla käyntiin. Aiemmassa kirjoituksessa kuvaillun Helsingin reissun lisäksi pentujen kanssa on tavattu lisää ihmis- ja koiravierailijoita, tutustuttu Haminan keskustaan ja piipahdettu täkäläisessä Mustissa ja Mirrissä hakemassa pentureput. Pääsivätpä pennut samalla näkemään vähän Hamina Tattoo -hulinaakin :D

Pentujen riiviöikä on myös jo kunnolla käynnissä. Pikku apulaiset osallistuvat parhaansa mukaan kaikkeen toimintaan ja aktivoinnin puutteessa osaavat järjestää toimintaa myös itsenäisesti mm. mylläämällä ympäri, ämpäri ja kasaan kaikki viltit, sanomalehdet ja alustat mitä niille on olohuoneeseen asetettu puhumattakaan samaisten sanomalehtien ja alustoja paikaallan pitävien maalarinteippien repimisestä ja silppuamisesta. Pihalla kakaralauma juoksee jo isossa kaaressa hyödyntäen pihaa koko laajuudeltaan, syövät vadelmia puskista, kanniskelevat käpyjä ja keppejä, hyppivät, kierivät ja myllertävät ruohikossa ja pusikoissa. Sisätiloissa pupeloiset painivat toki edelleen paljon keskenään, mutta nyt mukana on usein myös jompi kumpi vanhemmista. James esittää kovasti piittaamatonta pentuja kohtaan, mutta kun silmä välttää selvästi nauttii pentujen kanssa nujuamisesta. Varda leikkii pentujen, erityisesti Tellun, kanssa oikein mielellään. Nämä remuamiset tosin keskeytyvä usein siihen, kun pojat hyökkäävät piraijahampaineen tisseihin kiinni ja Varda joutuu nousemaan ylös hätistääkseen pikkuvampyyrit kimpustaan.Natiaiset tuntuvat viikon aikana lähinnä venyneen laajentumisen sijaan, mikä näkyy myös maltillisemmassa painokehityksessä. Tässä natiaisten viikkoiskuvat kahdeksanviikkoispainoineen:

Tellu 1750g
Vallu 2180g
Manu 2030g Koko pörröinen kakaralauma:Yhdeksännen viikon aikana jatketaan maailmaan tutustumista ja trimmaillaan toisen kerran. Viikon kuluessa luvassa viimeinen viikkopäivitys koko jengin voimin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti