tiistai 12. helmikuuta 2019

Kolmiviikkoiset koiralapset

Aistit auki ja valmiina tutustumaan maailmaan - rosvolapset ovat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti viimeisen viikon, tai suorastaan, viimeisten muutamien päivien aikana. Silmät avautuivat pojilla loppujen lopuksi yllättävän hitaasti, ja tihrustelua jatkui vielä useamman päivän kaksivikkoispäivän jälkeen. Mutta kun silmät viikonloppuna olivat vihdoin kaikilla kolmella kokonaan auki muuttuivat istuminen ja kävelyharjoitukset haparoista ja huojuvista hyvin päämäärätietoisiksi. Pennut on nyt siirretty pentulaatikon korkeiden seinien sisältä pentuaitaukseen, jossa on oma pehmustettu ja lämmin alue nukkumiselle, sekä sanomalehdet tarpeiden tekoa varten. Ja niin vain, vaikka tyypeillä ei tahdo edes asapaino vielä riittää seisaaltaa tarpeiden tekoon, on käytännössä kaikki kakat ja huomattava osa pissoista tullut jo papereille. Pennut ovat alkaneet jo nujuamaan keskenään, ja jos kaveria ei ole heti ulottuvilla mutta vauhti on päällä, kelpaa retuutettavaksi myös sanomalehden kulma tai suuhun sopiva viltin poimu.

Pennuille on eilisillasta tarjottu jauhelihaa ensimmäisinä kiinteän ruuan maistiaisina. Ai että, kyllä se onkin poikien mielestä herkkua! Eli suostuttelua ei ole juuri tarvittu, vaan heti kun pieni nenä löytää jauhelihan nokareen on se imaistu pikku kitusiin vauhdilla ja imeskelty ruokaa tarjotut sormet samalla huolella puhtaaksi.

Vaaka saatiin taas toimimaan ja tuommosia kilosia rötkäleitä nuo nyt ovat. Viikkoiskuviin tuli nyt poikkeuksellisesti jo nyt seisotusotokset pikkuäijistä, kun Kasper ja Jesper sellaiset tarjoilivat ihan oma-aloitteisesti. Joonatan ei ole kameralle poseeraamisesta yhtään niin innoissaan kuin veljensä, mutta jauhelihanokareen kanssa saatiin pikkuvelikin nousemaan jaloilleen.


Kasper 1170g



Jesper 1000g



Joonatan 950g



Tässä vielä kolmikon yhteiskuva:


Saa nähdä mitä seuraava viikko tuo näiden kanssa tullessaan! Uutta päivitystä jälleen viikon kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti