sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Papun tiineys kuusi viikkoa

Tiineydestä on nyt hiljalleen noin kaksi kolmannesta takana ja Papun masu alkaa olla sen mukainen. Sivuprofiilissa ei tosin ole vielä hirveän dramaattista muutosta havaittavissa:


Mutta kasvu onkin tapahtunut tähän mennessä lähinnä leveyssuunnassa, mikä on näin kuvien välityksellä selvempää makuuasennossa. Papun varsin runsaaksi päässyt turkki hämää, mutta kun kuvia katsoo tarkoin, voi huomata että maha pullottaa jo rintakehää ulompana:Ja mikä ihmeellisintä, eilen on tuntunut jo ensimmäiset selvät pentujen liikkeet! Aavistus tällaisesta on ollut jo useampi päivä sitten, tai vähintäänkin vatsapeitteiden läpi on tuntunut ajoittain kiintän oloista möllykkää, mutta eilen oli kaksiin eri tunnusteleviin käsiin tuntunut hentoa mutta selvää pentujen potkintaa. Tässä sitä kuumeisesti sitten pohditaan onko näin varhaisten liikkeiden havaitseminen merkki siitä, että masussa on ruuhkaa, vai siitä että siellä on kasvamassa oikein kunnon kokoisia pötkylöitä :D Iso kiitos taas Miljalle kuvista ja viikon mittaan sadelleista havaintoraporteista!

Viimeinen ja tottakai jännittävin kolmannes starttaa siis nyt! Viimeinen kolmannes on sikiöille voimakkaimman kasvun aikaa, eli mahan pitäisi lähteä nyt venymään oikein vauhdilla. Jännitys tiivistyy, uusia kuvia julkaistaan taas viimeistään viikon kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti