torstai 22. maaliskuuta 2012

Pennut viisi viikkoa

Pennuilla on nyt ollut hyvin vauhdikas viikko. Tyypit ovat oma-aloitteisesti jättäneet pentuhuoneen ja aloittaneet tutustumisen Suureen Maailmaan. Ensimmäiset askeleet kynnyksen yli otettiin jo viime viikonloppuna ja jo useamman päivän pennut ovat vilistäneet ympäri kämppää täysin suvereenisti. Tarpeetkin on jo opittu tekemään muualle kuin leikkimis- tai nukkumisalueille, tarkoittaen käytännössä että kakalla käydään meidän keittiössä. Aamuisin ei ole enää löytynyt yhtään kikkaretta pentuhuoneen puolelta - sen sijaa puoli muuta kämppää on tehokkaasti miinoitettu. Eli fiksuja ja siistejä pentuja ovat, vanhempiinsa tulleet ;)

Kulmahampaita pennuilla on jo muutaman millin verran näkyvissä ja osalla pennuista myös poskihampaita on alkanut puskea ikenestä läpi. Ronja ei torahampaiden tuloa juuri arvosta, ja se on häätänyt pennut nisiltä jo useaan otteeseen. Muutaman kerran päivässä Ronja kuitenkin vielä antautuu pikku pirajoiden armoille. 

Pennut pääsivät myös tällä viikolla ensi kertaa trimmattaviksi. Kaikki pennut olivat tosi kiltisti, eivätkä olleet juuri moksiskaan uusien asioiden virrasta. Muutamasta kohtaa saksi leikkasi ja kone ajoi hiukka enemmän kuin oli tarkoitus, mutta kyllä niistä ihan kelvon näköisiä tuli tipluista huolimatta. Tällaisia pikku minibedlingtoneja meillä täällä nyt siis on:


Tyttö 1728 g





1. poika 2038 g





2. poika 1945 g





3. poika 1362 g





Vähän oli unista porukkaa, mutta pysyivätpä poikkeuksellisen pitkiä aikoja paikoillaan ;) Tässä vielä ryhmäkuvat:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti