lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kun koiranpennuista tuli minibedlingtoneja

Eilen ja tänään meillä oli ihan oikeasti pentutehtailun makua, kun pikkupentuja trimmattiin kolme kumpanakin päivänä liukuhihnavauhtia. Hirmu reippaasti pienet selvisivät niin pesusta, föönauksesta kuin trimmauksestakin – osa istuskeli pesuvadissa vallan onnellisena, osaa vähän jännitti se kummallinen märkä, joka ympäröi. Kukaan ei kuitenkaan hätääntynyt missään vaiheessa, ja Armas pyrki kahlaamaan vielä uudelleenkin, kun Vappu oli pestävänä. <3

Pentujen luonne-erot tulivat urakan aikana esille selvemmin kuin aiemmin, kun esimerkiksi Armas ja Josefiina nököttivät pöydällä kuin vanhat tekijät, kun Vappu taas osoitti mielipiteensä hommasta hyvinkin kovaäänisesti.

Nyt meillä tepastelee täällä siis kuusi syötävän suloista miniatyyribedlingtonia, jotka pääsivät jo uudessa turkissaan ulos ihastuttamaan naapureitakin. Samalla tutustuttiin pihan ihaniin lapsiin siinä kuin aikuisiinkin. Kaikki olivat reippaasti menossa mukana, vaikka Otto päivän uuvuttamana nukahtikin ihan vieraan naapurinsedän syliin. Pitkässä ruohikossa nähtiin jos jonkinlaisia hepuleita ja leikkipaineja, vaikka Vappu keskittyikin lähinnä pakoyrityksiin portista. Onneksi meillä oli ihan oma pentuportsari, joka kuljetti pentuja keskemmäs pihaa aina, kun kielletty ruoho aidan toisella puolella alkoi häämöttää.

Juuri nyt tuntuu, että kaikki nämä ihanat otukset voisivat jäädä tänne meille, eikä tyypeistä ihan oikeasti tahdo malttaa kääntää katsetta pois. Samalla julkaisemme myös pentueen viralliset nimet, jotka tälläkin kertaa tulevat Tolkienilta ja Silmarillion-teoksesta. Jokainen nimistä on Valarin eli maailman luomiseen osallistuneen pyhän voiman nimi.

Katsokaa ja ihastelkaa siis, saanemme esitellä hurmaavat bedlingtonlapsemme:

Jooseppi – Tinwelindon Mandos




Kalevi – Tinwelindon Manwe




Vappu – Tinwelindon Yavanna




Josefiina – Tinwelindon Varda




Armas – Tinwelindon Ulmo




Otto – Tinwelindon Orome




Lopuksi vielä muutama kuva iltapäivän ulkoleikeistä. :)






2 kommenttia:

  1. Voi tuota VAPPUA !!!

    VastaaPoista
  2. Mikä uljaus ja söpöys samassa paketissa :)!! Upeita bedlingtonin alkuja <3.

    VastaaPoista