torstai 6. kesäkuuta 2013

Pennut viisi viikkoa

Tänään pennut pääsivät viisiviikkoisjuhlan kunniaksi käymään ensimmäisen kerran ulkona. Tämän viikon kuvat ovatkin tuolta ihmeelliseltä seikkailuretkeltä kesäaurinkoon. Huomenna ja perjantaina koittaa pentujen ensimmäinen trimmi, virallisemmat pönötyskuvat tulevat siis vielä bonuksena ennen viikonloppua. :)

Kaikki kuusi pikkukoiraa olivat hirmu reippaita ulkoilijoita. Ne alkoivat seikkailla laajalla nurmella heti maahan päästyään, eikä kukaan jähmettynyt paikoilleen. Ulkona oltiin helteestä johtuen vain muutama minuutti, jottei pennuille tule turhan kuuma auringossa. Heinä oli mielenkiintoinen mutustettava, ja nenät kävivät innokkaina, kun tuuli toi uusia hajuja.
Ulkoilun jälkeen vielä harjoiteltiin veden juomista – kaikkien mielestä uusi maito oli hyvää, ja naperot osasivat hakeutua omalle, pienelle vesikupilleen ensimaistelun jälkeen ihan itse. Fiksua porukkaa! <3

Ulkomaailman lisäksi pennut ovat valloittaneet koko kodin. Pentuhuoneesta lähdettiin ryminällä, joka alkoi, kun yhtenä iltana pentuhuoneen portti vain oli auki! Ensin ulkopuolinen maailma oli tietysti vähän pelottava, mutta nyt pentuja löytyy nukkumasta milloin mistäkin nurkasta. Iltarutiineihin kuuluukin pentujen kasailu pentuhuoneeseen nukkumaan. Siinä huomaa, miten paljon kuusi onkaan enemmän kuin neljä!
Myös lehdille pissimisen jalon taidon harjoittelu on aloitettu päämäärätietoisesti. Tulokset ovat tietysti vielä varsin vaihtelevia, mutta kyllä niille lehdillekin pissejä usein tulee. :)
Uudet bedlingtonperheet ovat käyneet meillä ahkerasti ihastelemassa omia pentujaan, mikä on ollut aivan ihanaa. Joka kerta oven sulkeuduttua pennunottajien jälkeen melkein kyynelet silmissä ihmettelemme, miten täydellisiä ja rakkaita Uudet Ihmiset meille jo ovatkaan. <3 Nytkään pentujen lähtö ei huolestuta ollenkaan – tuntuu vain, että meidän iso koiraperheemme kasvaa entisestään. Pienet murrierimme ovat lisäksi herättäneet kiinnostusta niin Pohjoismaissa kuin Euroopassakin, ja se tuntuu aloittelevasta kasvattajasta melkoiselta kunnialta.

Tässä maailmanvalloittajamme tämän hetkisten painojen kanssa:

Jooseppi 1600 g





Kalevi 1565 g





Vappu 1300 g





Josefiina 1192 g





Armas 1575 g





Otto 1226 g





Lisää ulkoilu- sekä muita kuvia pentujen viidenneltä viikolta voit käydä katsomassa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti