sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kuusi ja puoli viikkoa

Tadaa, virallinen viikkoispäivitys jälleen puolta viikkoa myöhässä! Kaiketi kuitenkin parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Natiaiset ovat jatkaneet kasvuaan kohisten ja ruokahalu on ollut sen mukaista. Pienet kupit tyhjenevät muutamassa hetkessä, kun hurjat lihansyöjät hyökkäävät valmiiksi murennetun saaliinsa kimppuun. Pennut ovat viime päivinä maistelleet muun muassa useaa erilaista nappulaa, cesaria, riistaseosta, grillattua kanaa, pinaattilettuja ja herneitä. Emon maito on edelleen tyyppien suosikkijälkkäri tai -alkupala, mutta Kajo ei enää ihan joka kerta päästä pirajoita maitobaarin ääreen. 

Pentujen ja Vardan väliset leikit ovat muuttuneet jo selvemmin painiksi. Aikansa vintiöiden puuhastelua sivusta seurattuaan myös Calcifer uskaltautui leikkimään natiaisten kanssa:Kuuden viikon ja kahden päivän iässä napsukaiset saivat sirut niskaansa. Samalla eläinlääkäri teki virallisen pentutarkastuksen. Kaikki saivat maininnan liian kapeasta alaleuasta (joka on erittäin tavallista tämän ikäisillä), mutta muuten kakarat olivat moitteettomassa kunnossa. Pennuista otettiin myös verinäytteet kuparitoksikoosigeenitestiä varten.

Ja lopuksi nämä pentujen viikkoiskuvat, olkaa hyvät! Kuvissa pennut siis oikeasti jo kuusi ja puoliviikkoisia. Pennut on punnittu reilun kuuden viikon iässä, mutta paperi, johon mittaustulokset kirjattiin, on hukassa... Joka tapauksessa Risto ja Hemmo painoivat vähän päälle 2200 grammaa, Eetu päälle 2400 grammaa ja Iltan paino osui jonnekkin niiden väliin.


Hemmo
Risto
Ilta
Eetu
Näiden kuvien ja puheiden myötä kennel Tinwelindonin väki toivottaa kaikille iloista ja leppoisaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti