lauantai 4. tammikuuta 2014

Näyttelyvuosi 2013

Vähän jäänyt tämä näyttelyistä päivittäminen, kröhöm, vielä pienemmälle huomiolle kuin se olisi ansainnut. Ei sen puoleen, näyttelyvuosi on ollut hiljainen, mutta ollaan me sentään Jossain käyty.

Varda debytoi näyttelykehissä tämän vuoden Voittaja-näyttelyssä, tosin vielä pentuluokassa. Violetti KP-ruusuke sieltä muistoksi saatiin, sekä seuraavanlainen arvostelu:

"Nice size. Good head and eye. Good front. Nice rise. Good tail carriage. Well-angulated. Moves a little cloe in rear."

Tuomarina oli Judith Averis Isosta-Britanniasta, sijoitus oli pentuluokan toinen.
Perinteiseen tapaan TerriEriin osallistuimme tänäkin vuona. Oman laumaamme kehässä edusti Kajo. Iloksemme näyttelyyn osallistui myös Lenni (Tinwelindon Elendil), joka samalla debytoi virallisessa luokassa.

Lenni sai hienosti Erinomaisen ja SA:n, sekä oikein hyvän arvostelun (vapaa käännös saksasta):

"Erinomainen rotunsa edustaja, koko sallitun rajamailla, kapea pää, ruskeat silmät, matalalle asettuneet korvat, kaula oikean pituinen, erinomainen etuosa ja rintakehä, varsin hyvin kulmautunut takaosa, esitetty erinomaisessa turkissa, liikkeessä lähes oikea/täydellinen"  

Kajo esiintyi hienosti ja sai Erinomaisen, SA:n ja sijoittui peräti valioluokan ykköseksi kahdeksan nartun joukosta! Kajon arvostelu oli seuraavanlainen (vapaa käännös saksasta):

"Erinomainen tyyppi, erittäin feminiininen rodunomainen pää, oikea ylä- ja alalinja, jalkojen asento seisoessa oikea, häntä asettunut matalalle, erinomainen turkinlaatu, liike edestä ja takaa ei aina oikea."Tuomarina oli Imrgard Vogt Saksasta (kennel Inka). Läjäpäin kuvia TerriEristä löytyy täältä.


Iloisia näyttelyuutimia kantautui korviimme myös Ruotsin puolelta. Ronjan toisen pentueen isä, Plura (Galacic Defender Catch On) on saavuttanut elo-syyskuussa sekä Ruotsin että Norjan muotovalion arvot! Grattis Plura <3
Kiirettä ei siis meillä ole juuri pitänyt tänä vuonna näyttelykehissä juostessa, mutta nämä vähäiset tulokset eivät ole lainkaan hassumpia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti