maanantai 13. tammikuuta 2014

Luovutusikäiset pupsit ja viimeisten viikkojen kuulumiset

Kajon pentujen syntymästä on jo yhdeksän ja puoli viikkoa. Ensimmäinen lapsi, Hemmo aka Edwin, lensi jo pesästä uuteen kotiin. Muut riiviöt ovat vielä täällä riemastuttamassa päiviämme.

Viimeiset muutama viikkoa ovat olleet niin hektisiä, ettei koneen ääreen ole meinannut millään ehtiä päivittelemään tyyppien kuulumisia. Ollaan käyty pentupoppoon kanssa mm. leikkimässä toisten koiranpentujen luona, harjoiteltu autolla ja bussilla matkustamista sekä piipahdettu Viikin Prisman eläinkaupassa ihmettelemässä ihmisvilinää. Lisäksi luonamme on käynty lähes päivittäin vieraita palluttelemassa naperoita.Reippaita naperoita nämä ovat. Ulkona hypitään, pompitaan, riehutaan ja juostaan vieraiden ihmisten perään. Sisällä riekutaan Vardan kanssa, kiipeillään hyllyille, etsitään natustettavaa ja silloin tällöin myös kasaudutaan johonkin mukavaan paikkaan nukkumaan. Asunnosta ei tahdo päästä sisään eikä ulos, kun pentulauma yrittää puskea tietänsä rappukäytävään jokaisella ovenavauksella. 

Naproiset trimmattiin toisen kerran yhdeksännen viikon puolenvälin paikkeilla ja pennuista otettiin viimeiset viralliset viikkoiskuvat yhdeksän viikon ja kahden päivän ikäisinä. Haikein mielin esittelemme tällä erää viimeistä kertaa Kajon ja Sakun ihanat pienet pupeloiset:


Tinwelindon Seregon "Edwin" aka "Hemmo"
3303 g

Tinwelindon Alagos "Risto"
3326 g
Risto etsii vielä omaa kotia!

Tinwelindon Nifredil "Ilta"
3409 g

Tinwelindon Begedur "Eetu"
3500 g

Saimme myös vihdoin taas yhteiskuvan koko laumasta (Hemmo, Ilta, Eetu, Risto):Meidän rakkaat pienet silppuri-riivöt <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti