keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Pennut yhdeksän viikkoa - valmiina maailmaan

Äkkiä se yhdeksän viikkoa hujahti. Iltapäivällä oli vielä koko jengi koossa, mutta nyt on jo ensimmäinen matkalla kohti uutta kotia. Muut pojat lähtevät lauantaina ja me jäämme tänne viettämään hieman rauhallisempaa elämää Vardan, Jameksen ja, jonkin aikaa, myös tyllerön kanssa. Olo on haikea, mutta jälleen mieltä piristää tieto siitä, että naperoilla on hyvät ja rakastavat uudet kodit.

Tällä viikolla pennut trimmattiin toisen kerran ja ulkoilua on taas harrastettu kolmesti päivässä. Muuten meno on ollut hyvin rutinoitua, sillä sairastapauksien aiheuttamat työkiireet ovat syöneet toivottua enemmän pentujen kanssa puuhasteluun käytettävää aikaa. Pennut ovat toisaalta sitten sitäkin enemmän keksineet omaa tekemistä mm. erinäisten tavaroiden yms tuhoamisyritykset ovat lisääntyneet päivä päivältä ja ulkona juostaan tilaisuuden tullen karkuun niin lujaa kuin pienillä tassuilla pääsee. Täystuho ei ole onneksi vielä kohdannut muita kuin tukkua sanomalehtiä (vanha juttu joo), lukuisia leluja, erään liian mukavasti hollilla olleen sanakirjan viimeisiä sivuja ja yhtä sohvatyynyä. Tyynystä suolistettua vanua löytyy lattioilta yhä edelleen näin parin päivän jälkeenkin.

Tässä tarjolla nyt viimeiset viikkoiskuvat meidän pikku vintiöistä. Hienoja koiranalkuja niistä parin kuukauden takaisista pikku myyristä kasvoi, toivottavasti saadaan seurata läheltä näiden tyyppien kehitystä jatkossakin. Lisää kuvia on jälleen näkyvillä fabokansion puolella.

Tinwelindon Dazbog
Ahti
2780gTinwelindon Belbog
Antero
3200gTinwelindon Perun
Ukko
2200gTinwelindon Svarog
Ilmarinen
2690g


Tinwelindon Ziva
Aino
2095g


Tinwelindon Radegast
Tuuri
2320gJa vielä viimeiset yhteispotretit koko sakista, kuvat otettu vain noin tuntia ennen kuin Ilmarinen lähti matkalle kohta uutta kotiaan. Toivottavasti yhteiskuva ei jäänyt viimeiseksi, vaan saisimme vielä joskus koko pentueen yhteen kokoon.

Kiitos kaikille blogia ja tämän pentueen elämää seuranneille. Me kiitämme ja kumarramme tältä erää säännöllisten päivitysten osalta, mutta toivon mukaan saamme kirjoitella uutisia ja laittaa kuvia näistä kakaroista vielä lukuisia kertoja jatkossakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti